Mitt stjärntecken - Skytten

Goda egenskaper

Skytten är optimistisk, vidsynt och energisk som person. Du är intelligent och nyfiken, och brinner av att ständigt upptäcka och prova nya saker. I sällskapslivet är du varm, ärlig och omtänksam. Skytten har många vänner och de ser dig som en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig. Du är kreativ och djärv, och bra på att se helheter. Du sitter inte inne med något utan vågar ta ut svängarna i det du gör och säger.

Mindre goda egenskaper

Ibland blir ditt filosoferande över äventyr och spänning så dominerande att du glömmer mer jordnära och "vanligare" saker. Du tänker helhetsmässigt och storslaget, men har en tendens att vilja undvika de ack så viktiga detaljerna i de planer du smider fram. Du är otålig och tycker inte om för mycket bindande ansvar. Ditt friska mod gör att du ibland också tar alltför stora risker - vad det än må handla om. Då blir du istället direkt dumdristig och huvudlös :-(.


Så tänker du

Du funderar ständigt över nya små och stora äventyr att förgylla ditt liv med. Du älskar att lära dig saker och ting och tycker om att ta lite risker. Du älskar din frihet och avskyr stiltje och slentrian. Du håller hårt på ärlighet och sanning och drar dig inte för att säga vad du tycker, i vått och torrt.


Yrken du passar inom

Du passar bra i yrken där du får fritt spelrum och ges chansen att ständigt prova nytt. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem.

Ditt intresse för språk och samhälle är stort och därför skulle läraryrket passa dig bra, eftersom du också har förmågan att motivera och lära ut något du kan. Din argumentationsförmåga gör dig också till en bra försäljare eller mäklare. Andra passande yrkesområden kan vara föreläsarverksamhet, resebranschen och prästväsendet. En bra författare skulle du också bli, genom ditt rika livsinnehåll.

Färger, siffror m.m.

Färger: Skyttens astrologiska färger är gult och djuprött.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 4.

Växter/blommor: Mimosa

Stenar: smaragd

Eld

Eld kännetecknas av energi, passion och vägledning. Det är också ett allvarsamt element som man bör vara aktsam med. Eld tillhör kanske den mest revolutionära upptäckten som människan gjorde en gång i tiden. Elementet är varmt och hjälpsamt, men också farligt och äventyrligt. De stjärntecken som hör till elementet eld är Väduren, Lejonet.

Kärlek och vänskap, Så ser du på kärlek och vänskap

I kärleksrelationer gör din öppenhet, ärlighet och vänlighet att du lätt får kontakt. Du är generös med dina känslor, men vill samtidigt akta dig för att binda dig för fort. Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan.  Din partner bör därför dela denna syn och fungera på samma sätt för att det ska lyckas. Utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.

Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Väduren och Lejonet. Även med Stenbocken kan det finnas goda förutsättningar.

Sämre förutsättningar har du med
Kräftan och Jungfrun. Knasigt då min darling är en Jungfru. ILY.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0