Hej svejs

Sista inlägget. Om 30 minuter åker vi hemifrån.Skål kl 18

Klockan 6 ikväll ska vi skåla, tillsammans med moster Lena som ska ha 45-årsmiddag idag. Vi skålar på planet och Lena med co hemma hos henne.

Grattis igen och hoppas ni får en trevlig kväll!

Tio minus

& jag ska gå ut. Fylla mina lungor med frisk luft. Skönt att röra på sig inför den långa flygningen!

Tårar

Brukar bli så känslomässig när jag kommer till Thailand - jag känner att det verkligen är stället för mig. Jag älskar det mesta som har med detta land att göra. Fasen vad jag kommer njuta. Ställa klockan & gå upp tidigt och gå sova sent, jag vill ta vara på varje sekund.

Så lätt

Så fantastiskt enkelt. Den minimala packningen är så gott som klar. Den minimala fysiska förberedelsen är också minimal, behöver inte ens måla naglarna innan resan - jag tar en manikyr & pedikyr på söndag för 50 kr...

Så underbart!

Make a purchase

Nu iväg och fixa sista inköpet inför resan - balsamspray. Sen när man är åter är det eftermiddag och nedräkning på allvar...


Nära, så nära

Jamen då så. Då är det väl bara att njta av den sista arbetsdagen innan det är dags för semester. Har koll på allt inför resan nu, bara att lägga ner i bagen. Jag verkligen älskar att packa inför en resa till vermen - så enkelt!

F-möte 19.00

Ååå, vad skönt. Har druckit en kopp te och softar nu i soffan efter ett "arbetsamt" föräldrarmöte. Först föreläsning och sedan grupparbete med "dilemmafrågor" - intressant men man är tom på enegi och längtar mestadels hem efter en hel dag på jobbet och tankarna mer på packning och jobb än på att lösa olika situationer som kan dyka upp som förälder till tonårsbarn.

Hoppla

Då var vi strax inne i veckans mitt. Det känns bra, nu dags att börja tvätta upp lite inför resan och leta rätt på flipflopen.

Jag känner en varm, behaglig ström genom kroppen...


Twins

I går satt jag på bussen och smidde planer på vad vad jag skulle göra när jag kom hem t ex, göra mig en god kopp kaffe, börja planera packningen, tvätta, gå igenom Linus kläder osv. Kommer hem och ska fiska upp nycklarna. Nääää, de var inte där. Jag hade låst mig ute och killarna var på träning. Tyyyypiskt. Besviken man blir!

Jaja, jag fick kila ner till familjen med våra gudbarn - tvillingarna på en fika i stället. Vilket var väldigt trevligt trots allt. 

IS

Det är ju svinkallt ute - jag vill inte gå ut på lunche. Macka & latte vid datorn, så kanske jag går och lägger mig i solariet och dörmmer mig bort en stund... 


Okej

Det är måndag idag och det är okej. Det är så bra, så skönt. Med en underbar helg bakom mig och en efterlängtad semester framför mig så är det bara att glida med och bara låta tiden ha sin gilla gång. 

Fredagsmys

Ååå, sitter just nu och bara myser. Bästa, bästa tiden är detta. Middagen är förberädd och jag sitter och pustar ut veckan med ett glas vitt vin. En chardonnay från Sydafrika:  Torr, fruktig smak med inslag av fat, tropisk frukt, majs och smör.

I love.

På meny är det parmalindat torskrygg, babyspenat med mango & chili. Plus annat plock.

Hej fredag

Du är lika välkommen som alltid!!


13

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

Så vet du.


Lasso

Idag har jag brutit mönstret. Gjort något oväntat som kanske inte är min kopp te riktgt. Jag har genomför min första lektion i Linedance och det kul! Främst för att det var tillsammans med en före detta klasskompis mamma till Linus, att det var 50 procent övervägande gamlingar i gruppen, att ledaren var "käck" med stassmönster på jeansens fickor och att musiken var härlig.

Inga av dessa parametrar finns normalt i mitt liv - därför diggar jag detta skarpt! Jag kommer absolut gå dit även nästa torsdag.

Nostalgi

Kanske ska klicka hem lite nostalgi från Tradera.

 

Ljust & skönt

Ååå, vad det är härligt med ljuset. Att det börjar bli ljust ute alltså, det märks verkligen på morgonen nu. Tyvärr inte så mycket på kvällen, men jag längtar tills man kan se sitt hem i dagsljus, jag är trött på att göra alla hemmasysslor i mörker.

Solen upp:
07.33

Solen ner:
16.31


Hurra

Snart är onsdagens arbetsdag över. Härligt då jag längtar så till helgen!


Vaken

Filmen igår var riktigt bra! Jag höll mig vaken hela filmen (kan ha svårt för det ibland när det är tecknat).

Nu säger jag välkommen nya veckan! Härligt med lite blå himmel & sol. 

Minstebror

Familjen Alin var här igår för att hämta min "loppislåda" som jag aldrig kom till skott att gör någonting åt. Men det löste sig av sig självt i stället - det blev ett perfekt startkit till Kims nya lägenhet.


Nästan så man blir lite avis, vad mysigt att få starta upp något nytt sådär.


Bio

Snart ska jag bege mig till Heron City och träffa Moster och kusin. Ska bli supermysigt med en fika och sen titta på nya filmen Bolt.

SF Bio: Bolt (eng. tal)

Plask

Fick ett ryck och gav mig ut på en PW, kännde att jag var tvungen att få andas lite frisk luft. Trots att det var vädligt blött om fötterna (och halva vaderna) var det väldigt skönt att komma ut en timme!

Bikini & bakbunke

Dagens ärenden: 

  • Ska kolla om stövlarna finsn kvar på rea
  • Kolla nya knoppar till skåpen i badrummet
  • Kolla lite nya underkläder
  • Kolla om det kommit in bikinisar i butik
  • Köpa ny duk till matrummet
  • Köpa nya blommor till matrummet
  • Kolla liten Margaretaskål Varför

Jaha, vaknade 7.40 idag när man får lov till att sova lite längre. Verkligen typiskt. Men i och för sig är det ganska mysigt att vara uppe nu när det är helt tyst.

Men vad är det för väder därute?

Varm

Solade idag på lunchen, så skönt. Jag somande nästan på en gång och det är alltid lika obehagligt när lamporna släcks...

Snipp snapp

Slut så var mysstunden över med sötaste. Det var så roligt att få hämta henne på dagis, de var ute hela gänget när jag kom. Sora overaller & stora röda roser på kinderna. Vi han bada, busa, spela innebandy med Linus & äta pannkaka innan mamma och pappa kom.

O som i Onsdsdag & Oliva

Hurra, Faster ska få hämta lillgullet idag på dagis. Vi ska äta pannkakor & bada - inte samtidigt förståss :-).

♥ 

Smida planer

Längtar så till den 14/2, våran dag. Det ska blir otroligt skönt att få gå på SPA, äta gott & sova vackert.


Underbara sol

Vad glad jag blir när solen skiner, det är helt fantastiskt därute. Skit samma att det är smällkallt!

Fri från Treo

Klarade mig hela dagen från att ta Treo. Ett gott tecken på att jag mår betydligt bättre idag än vad jag gjorde i helgen och nu ser jag fram i mot en mysig måndagskväll i hemmets lugna vrå.

Det funkar

Jag tog mig till jobbet idag! Har inte lust att förlora 1000-lappar i lön, speciellt inte nu inför den kommande resan.... Men jag mår okej ialla fall!

Synd bara att man blev snuvad på hela helgen...

The Boy in the Striped Pyjamas

Mycket bra film!!


När familjen försöker komma tillrätta i sitt nya hus upptäcker Bruno en märklig bondgård bortanför en träddunge bakom huset och så småningom lyckas han ta sig dit utan att föräldrarna märker något. Framme vid stängslet sitter en pojke i en randig pyjamas med ett nummer på som den oskuldsfulle Bruno tror ingår i en slags lek. Pojken presenterar sig som Schmuel och från den dagen är de två gossarna goda vänner trots det elektriska stängslet som skiljer dem åt. Deras vänskap håller Bruno hemlig för föräldrarna och privatläraren Liszt samtidigt som mamman oroar sig för att storasystern Gretel hänger upp idolbilder på Hitler över sängen.


The Boy in the Striped Pyjamas


RSS 2.0