Sjutton grader

Imorgon ska det bli varmt och soligt - härligt! Längtar!


Brun

Små korta stunder tillbringade jag i solen i helgen och lyckades få lite "bränna", känns skönt. Måste kolla om det går att hitta några bra solsängar. Så man kan bre ut sig ordentligt vid soliga sommardagar.


Pustar ut

Så härlig, äntligen fredag eftermiddag. Pustar ut en stund i soffan innan det är dags för myskväll med Linus. Linus har styrt upp kvällens meny  - en stekt köttbit med bakad potatis & "bea". Vilken överraskning ;-).

Verkar vara bara trista program på TV:n idag så vi hyrde en dvd. Allt flyter med Måns Herngren - det känns lagom med en lättsam komedi.


Uppe med tupp

På fredagar brukar jag lyxa till det och ta lite "sovmorgon", eller ta mig lite extra tid och inte stressa. Men denna morgon var det till att stiga upp med tuppen och 07.00 satt jag i bilen. Det betyder i och för sig att man kan gå extra tidigt så det är väl värt det!

Hej fredag!


Täppas

Jag lyssnar attltdi på 103,3 (radio STHLM) på jobbet och nu är det Täppas Fogelberg håller låda. Jag gillar verkligen inte honom. Han är konstig... 


Hej kväll

Mysigt med fredagskväll. Vi kör ett sista ryck med fonduemeny innan sommaren kommer på allvar. Det blåser snålt ute och det passar sig inte riktigt med grillat ikväll då det är lite pyssel med packning osv. Dessutom tar middagen lite längre tid och ger utrymme för längre pratstunder (inte så ofta nu för tiden med Linus...).

Linus är lycklig över att få köra sin moppe nu och hittar på alla möjliga ärenden för att få köra vilket vi också tar fasta på...Han fixar lite till oss oxå - postar brev t ex.

Känslan av att just fixat sitt eget körkort gör sig till minnes, man ville köra hela tiden och hittade på massa för att få ta bilen en sväng. Enorm frihetskänsla!!

Kram.

God morgon!

Hej fredag! Solen skiner och det är fredag. Så jätteskönt. Så underbart. Hoppas solen och värmen kommer förbi en sväng i helgen!

Trist att Janne åker, men kul när han kommer hem. Med min beställningslista på lite kul.

Kram.

Näe fy

Nu är det så där sjukt kallt här. Sitter vid skrivbordet och längtar tills jag kommer hem och får ta på mig tjockare kläder, axlarna åker upp och jag sitter och spänner mig som jag vet inte vad...Sen ka man stå vid bussen och vänta och frysa ännu mer, regnet öser ner & jag har inget paraply.

Happy onsdag :-).

Utblommad

"Mina" fina japanska körsbärsträd som jag går förbi varje dag har redan blommat ut, lite väl tidigt väl? Men näst på tur kanske syrenerna står - stora knoppar på dem i min trädgård i all fall.

Ner i spat

Åååå, jag var så kall när jag kom hem från jobbet så jag kröp ner i ett varmt bad. En hög med tidningar, badbomb & en ansiktsmask hade jag det väldigt skönt.

Trasig datamaskin

Min laptop har gått sönder, jag känner mig helt avstängd utan tillträde till nätvärlden på kvällarna. Men det kanske är ganska bra att låta ögonen vila från skärmen efter som man sitter ca 8 timmar om dagen framför en? Men jag hoppas Janne kan fixa den innan han åker i alla fall!

Moppe

Hjälp, snart får man se upp på vägarna och hålla ögonen öppna. Förstår inte att min lilla kille ska ut och fara och flänga, tur att moppen går i max 45 km/h.

Phuuu..

LA

Jag vill också åka till LA som min darling ska göra på lördag. Jag blir avis. På riktigt.

RSS 2.0