Canon eos 450 d

Jag har verkligen firat in denna sommar och semester genom att att inhandla en ny kamera. Jag har så länge, så länge trånat efte just denna. Idag var stunden inne. För ett köp.

Pääään som vi säger i Thailand. Dyyyyrt alltså...


Hej semester

Det är inte sant, här sitter jag och har 4 veckors ledighet framför mig! Det är helt fantastiskt. Fint väder, bubblor i glaset, grillen är på, och min underbara familj är mig nära.

All kärlek.

Blocket del 2

Nu är det andra SL kortet sålt, fantastiskt! 

Värt att fira?

Imorgon är det sista arbetsdagen inför 4 veckors ledighet. Hur underbart är inte det? Jag tror att jag ska lägga en flaska med äkta bubblor på kylning, så vi kan fira. Fira med jordgubbar & Champagne. Hurra för semester. Hurra för att jag får vara med dem jag älskar.

S som i svag

Torka golv, dammsuga, skura badkar & rengöra toaletterna gör mig trött. Trött i ryggen! Inte kul, man är ju inte direkt pensionär, tycker att man borde orka lite mer fysisk ansträngning...

Ikväll blir det spikmattan (igen).

Blocket

Jag gillar verkligen Blocket! Har just sålt ett av våra månadsmärken som inte kommer behövas under semestern. Det andra kommer förmodligen bli sålt ikväll, om köparen dyker upp som avtalat.

Faster

Igår fick faster besök av sötaste Olivia, många kramar & mycket gos blev det. Sen blev gungan mer intressant...

Grattis 4 X 2!

Idag är det 4 år sedan våra gudbarn föddes
 
- Wilma & Tyra -
 
Många grattiskramar till er från oss!


Benjamin Buttons otroliga liv

Igår fick vi äntligen tag i filmen, den har varit uthyrd varenda gång vi varit i videobutiken. Men igår, då stod den där 1 ex kvar. Och den var verkligen bra, 2 timmar & 40 minuter gick i ett nafs.

Makalöst!Ja, om en vecka

Nu läser man på, googlar & tittar på bilder om Parga. Resan har redan börjat kan man säga, jag älskar tiden innan, under och efter en resa. Att livet kan bekymmerslöst (om det nu "bara" är för ett par veckor).

Resa är livet!


Bryn

Skönt, imorgon ska jag på salong och fixa fransar & bryn. De är väldigt bleka just nu...


Helg

Helgen var trevlig trots att vädret var sådär. I lördags var vi på vårt favoritkonditori i Norrtälje - En liten smula. Tyvärr började det regna en hel del när vi var där så det bliv inte så mycket till att strosa på byn direkt. Men fika i solen han vi med innan det var dags för skyfall.

www.enlitensmula.se

Det drar ihop sig

Nedräkningne har börjat - snart är det dags att ta helg! Solen skiner därute, lita annat mot den hysteriska regnskurens om drog förbi.


Öööös

Oj, här öppnade sig himlen och regnet står som spön i backen. Det är bra för gräsmattan det (men inte för mig). Hoppas det försvinner. Jättefort!

Hej fredag

Lika skönt varje gång. Att det är fredag altså.

Kram

Högläge

Mina fötter är supersvullna, undar om det är värmen? I kombination med klackar? Så måste det vara.


Öl

Näe, det blev ingen öl på stan efter jobbet idag, det blev en räksallad på Lundens pizzeras uteservering istället. Ibland underskattar man de lokala haken ;-).


Tidig

Nu är det till att vara tidig på jobbet - så man kan gå tidigt. För nu längatar jag bara ut ut ut. Ikväll kanske det blir en öl på stan?

Resan bokad

Nu är det klart! Vår resa går till Parga, Greklands västkust.


Helt slut

Det är verklige fysikst ansträngade att fixa i den lilla trädgår man har, tur att den inte är större! Klippt gräset, vi har klippt häcken, trimmat ogräset och snyggat til en hel del. Sist men inte minst ska allt ner i säckar och sen köras till tippen. Phu - trött i ryggen nu...

Mitt i

Hej juli, nu är vi helt plötsligt mitt i sommaren. Kan man stoppa tiden?

RSS 2.0