Jobbmingel ikväll - jäsp

Trevligt trevligt, nja. Jag känner mig trött och vill hem. Har ingen lust att hänga på jobbet ikväll. Men det kanske blir trevligt när man väl är där.

Soffan hemma lockar...

4 år

14 februari har vi varit gifta i 4 år. Jag fattar inte hur det kan gå så fort, sen att vi varit ett par i 15 år är ännu svårare att fatta. Det går fort när man har kul. Det stämmer.
& jag som inte bär min

Väldigt snygga laptoptillbehör. Synd att jag sitter i soffan med min ...
Labyrinth Large
 ChampagneCream Pink Flower

www.style4it.com

Mage, hals & hår

Lite smått som får vardagen att kännas lite, lite roligare.


- Halsband med berlock
- Diadem, vitt & guld
- Särp, vitt & guld

Från HM.com

Arg på bygglov

Varför ska bygglov (TV4) inreda & bygga om som bara den hos familjer som inte skulle ha några problem med att anlita egna inredare och arkitekter. Västa villan och värsta läget - stackare. Vi kommer och hjälper dig lite på traven.

Nu ska jag renas

Igår inhandlade jag mitt kitt från "K U R", så nu ska jag renas. Så får vi se om jag blir pigg, får vacker hy, blankt hår, starka nagla osv osv. Jaja, det är värt att testa iaf!

Helt slut kille

Vad är klockan? 18.15. Här ligger världens tröttaste kille bredvid mig. Det är ingen tvekan om att han är en riktigt tonåring. Sömnhormonerna har fått spel och produseras i stora lass.


Skugga

Ny spännande bok på gång. "Skugga", av Karin Alvtegen. Jag har läst alla hennes böcker och tycker att de är riktigt, riktigt bra!"Nobelpristagaren Axel Ragnerfeldt har allt han någonsin kunnat drömma om. Älskad, beundrad och högaktad för sina böcker kan han se tillbaka på ett långt liv kantat av framgång och respekt. Han är arbetarsonen som tack vare sin flit och sina uppoffrande föräldrar blev en nationalikon för hela det svenska folket, en man vars ryktbarhet skulle bli så stor att ingen i hans närhet kunnat undgå att påverkas av den. Men vägen till framgång är sällan rak och giganter kastar ofta djupa skuggor. När en ensam åldring avlider sätts ett ödesdigert händelseförlopp igång, och uppgifter om en långt mörkare historia än den ljusa framgångssagan börjar sippra fram. En historia som rymmer fasansfulla hemligheter, svek, lögner och död "

Rensa kroppen

Innan semestern som är i slutet av februari ska jag köra en utrensningskur. Har aldrig testat något liknande förut, men det skulle kännas fräscht att bli "ren" på insidan.


Kuren

KUREN är ett enkelt och välsmakande sätt att få kroppen utrensad från slaggprodukter, så att du känner dig i balans igen efter bara 10 dagar. KUREN ger dig ett välbefinnande för både kropp och själ, vilket med fördel kan genomföras 2-4 gånger per år.


Sweeeet

Söt tröja, mej jag kanske är lite för gammal för att ha på mig en sådan top?


Alla älskar Amarone

Jag fullkommligt älskar Amarone och idag då det är lönedag och allt - valde vi en flaska som kanske var lite i överkant beträffande prislappen. Men för guds skull man lever bara en gång.

Bolla Amarone della Valpolicella Classico. Mums. 


Ensam

Sitter helt själv i mitt kontslandskap just nu, det är faktiskt så skönt. Men det handlar väl bara om några få minuter för snart droppar dom väl in.

Jippi. Det är fredag!


Värsta tjyvbloggerskan

Har haft en argdag idag, trist när inget funkar. Min dumma dator. Och dumma solariet ville inte ta mina mynt som jag stoppade i och där stod jag naken, kall och trött. Jag ville ju vila och blir lite varm. Men näe då. Det gick inte det ...

Forfarande på jobbet - måste tjyvblogga lite. Så trist att fakturera.

Droger ikväll

Ikväll är det temakväll om tobak, droger & alkohol i Linus skola. Känns helt främmande att min lillkille skulle ens vara intresserade av att hålla i en cigg, öl. Droger - vet han ens vad det är???

Kanske underskattar min son, man har liksom inte fattat att han faktiskt fyller 14. Han är ju min lillkille.

Bilden föreställer tonåringar som är omgivna av droger


Sugen på gult

Åååå, så fräscht med gult. Det måste vara längtan efter solen som gör mitt sug så stort!
Zooma

Dumma burk

Shit, har haft problem med datorn hela dagen idag på jobbet, den har hängt sig och varit allmännt knasig. Loggat ut och loggat in sådär 10-15 gånger idag. Buuuuu för jobbiga datamaskiner!

35+

Det är jag nu. Det är liksom bara att inse fakta. Men med facit i handen var det värt att fylla år - i helgen fick jag avnjuta min present som jag fick av älsklingen. En spahelg på www.skepparholmen.se, vi bodde i ett underbart rum (minisvit), njöt av hotstonemassage, utomhusbubbel, inomhusbubbel (i glaset alltså), aromabastu (man sitter som i en kapsel med huvudet uppstickande) och en toppengod middag. Jag längtar redan till nästa födelsedag.
Världens bästa present!!


Reseplanering

Vi kommer starta vår resa med att koppla av helt & umgås med våra underbara vänner från Värmdö på Koh Samet. Vi har varit där förut, för 9 år sedan. Sträderna & vattnet var toppen, men ganska lite Thailandskänsla. Men det ska bli underbart att få njuta av värme, god mat & soluppgång.

Sen bär det av till Langkawi (Malaysia), vi kommer vara där ca en vecka, efter det åker vi över till Thailand igen och rundar av med ön Koh Lipe. 

♥ Kram till älsklingen som jobbar hårt med alla bokningar.


Stackars, stackars mig

Det är fantastiskt att det faktiskt börjar bli lite ljusare ute nu. Jag har så himlans jobbigt just nu, jag måste liksom försöka ge mig ut och hitta en bikini och lite linnen och någon skön slapp kjol. Dessutom måste jag kolla efter shortsen bland mina undanpackade sommarkläder.


Välkommen 2008

Yes, ett helt nytt skönt år har man framför sig. Underbart. Rätt sida av "jättekullen" - hösten & vintern känns som en stor, trög uppförsbacke och nu plötsligt går det lite lättare. Det börjar rulla på lite skönt.

Thailand, mitt underbara semesterland. Jag älskar att ha dig att se fram imot.

RSS 2.0