hahaha

Jag blir så lycklig, veckan har gått sååå fort. Imorgon är det torsdag redan och snart är det dags att säga; Välkommen helg! Varmt välkommen!
n ö j d?

Det jag saknar nu när man börjat jobba efter semestern, det är frisk luft. Man är ju inte ute något (iaf inte jag), till och från jobbet, till och från affären och i bästa fall en liten sväng på lunchen. Så tänker jag varje kväll imorgon då, då ska jag se till att ta vara på frisk luft & dagsljus. Sen kommer man hem och gör sina dagliga sysslor (efter lite shopping förstås) och så är det kväll helt plötsligt. Och då lockar soffan.

Idag var jag i City på ett litet tjänsteärende och gud vad jag gillar Stockholm. Det är mysigt där inne. Men det tyckte man inte när man jobbade mitt i smeten - aldrig är man nöjd...Någon som absolut inte är nöjd är Veronica Maggio.

V


tyyyst som natten

Oj, vad tyst det blev när tjejerna åkte. Dom är för söta mina tjejer. Vi har just avslutat det 1:a vinlotteriet för höstsäsongen. Jag vann inte. Trist. Men grattis vill jag så klart säga till Veronica som kammade hem 1:a pris, självklart även till Ulrika som inte åkte hem helt lottlös.

Nästa gång kanske jag vinner. Men det viktigaste är att få träffas, snacka lite & äta lite gott. Lite lite lite skvaller oxå. Nästa gång äger vinlotteriet rum hos Jenny, kanske det är dags för skumpalotteri? I morgon kommer kanske ett litet foto finnas här på medlemmarna i tjejgänget. Men bara kanske.


det ena leder till det andra

I onsdags hade vi golvjohan här - han såg till att vårt vardagsrum blev kanonsnyggt. Nyslipad parkett gav rummet ett riktig lyft! Men nu vill man ju så klart inte ställa tillbaka de möbler som stod tär tidigare. Soffan & soffbordet är ju sprillans så dom får givetvis hänga med in igen. Men bokhyllan & ett annan mindre skåp - nej tack. Så imorgon skall det kollas möbler. Både kul & inte. Jobbigt att ständigt jaga...


italienare & japaner

Ja, dagen & kvällen blev trevligt (trots att vi hade en stressad son med oss). Någon direkt 5-kamt blev det inte men några "grenar " körde vi, Tessan & Björne visade sig vara hårda motståndare. Linus & Linnéa roade sig med varsitt åkband. Kvällen avrundades på Restaurang Vita Italiana, min grillade tonfisk var väldigt god men saknade dock ett gott vin till. Tyvärr blev det vatten för mig då det var jag som fick ansvara för ratten hem.

Efter vi lämnat sonen hos en kompis blev det myskväll på tu man hand. En stor påse karamellkungen och "En Geishas memoarer" filck följa med hem. Bra film - rekommenderas! 

nn

En Geishas memoarer berättar historien om den firade geishan Sayuri och vi får följa hennes fascinerande och stundtals skrämmande berättelse som tar sin början 1929. Som nioårig flicka, dotter i en fattig fiskarfamilj, säljs hon av sin pappa till ett berömt geishahus. I Kyotos dekadenta geishadistrikt får hon sedan den träning i musik och dans som ska lära henne konsten att behaga rika män för att vinna deras gunst och rikedom.

grrrr otacksamma unge

Trot eller ej. L (sonen) blir sur över att "behöva" gå på grönan. Han vill vara hemma med kompisarna. Trött man blir ibland. När man själv var liten var det väl det roligaset man visste? Han var iof där förra lördagen men en då...

Slutar väl med att hela familjen sitter sura på väg till stan :-(

flyt

Båtmässa, 5-kamp & middag på stan. Hej och hå - idag blir det aktiviteter av. Jag ska minsann ge dom spö i 5-kampen. Så mycket karusellande blir det inte så mycket av. För utom fritt fall förståss. Den är så galet härlig.

Regn eller inte regn - det är frågan...

RSS 2.0