Satan i gatan

Vad det är skönt ute! Satt i lä en stund på lunchen och bara njöt. Prognosen för nästa vecka ser även den utmärkt ut.

Så underbart

Perfekt. Så perfekt att man blir rörd. Fredag, sol & en "kortvecka" att se fram i mot. Jag älskar våren & lediga dagar.


Vin

Vackert foto. Vackert med vin. Vackert med fredag imorgon.


Biocheckar i soporna

Ååå, vd trött man blir på sig själv. Plockade lite i skåpet där vi har lite allt möjligt och hittade en bund med biocheckar som gick ut i måndgs. Jag blir så ledsen. Så trist och onödigt...

Dagens fynd

Den här fast svart har jag fyndat idag. Får väl använda den som kavaj ett tag innan det går att ha den som jacka utomhus. Kallt ute och kallt på kontoret. Boooo säger jag.


Löpning, nej tack men

Jag tog mig ut i joggingspåret för andra gången den här veckan och det är så ruskigt skönt. Det är verkligen inte jag att jogga men det känns extra skönt att agera utan för boxen ibland.

Bra där.  

Nu ut!

Dags att checka ut från kontoret. Imorgon hälsar jag torsdagen välkommen - det är bara inte sant vad fort tiden går. Snart härlig helg igen!

Hello värme

Vi ses på fredag, för då ska du komma till mig. Vi ska ha det så mysigt, kanske du & jag på långlunch? 17 grader ska komma till stan. Välkommen!! Lova att du inte lämnar återbud. Lova.

Trött

Jag känner mig supertrött idag. Plufsig & svullen och längtar hem - bara det inte är någon förkylning eller liknande på gång. Flera på jobbet går runt och nyser, hostar och så vidare. Dessutom frös jag ju som en galning igår. 


Kylig PW

Idag fick jag upp tempot ordentligt vid kvällens PW då det var iskallt. Trots strumpisar under träningsbyxorna och fingervantar var jag kall som attan när jag kom hem. Det vore så skönt med lite värme snart. Snälla Wolfgang - se till att den kommer snart. Snälla.

God kväll. 

Hej ny vecka!

Soliga måndag, välkommen! Det känns som att det kommer bli en bra vecka det här.

Crap

God morgon! Vi startar upp den här lördagen med en del trista göromål som att åka till tippen. En hel del kartonger och annat skräp som vi måste bli av med. 


Singoalla med lakrits

Nu lanseras en ny Singoalla! Med en perfekt balans av genuin lakritssmak och krämig vaniljfyllning mellan två delikata kex.

Nja inget för mig direkt men säkerligen för min laktirsälskande man.


Blå fötter

Jag är så trött på att trippa runt i stövlar så jag har idag konverterat till "skor", eftersom jag hatar nylonstrumpor så sitter jag nu med iskalla fötter. Kanske ska kila iväg och införskaffa ett par raggsockor på lunchen. Jättetjocka.

Inte trött

Så är det alltid efter en kväll med tjejerna, man blir uppe i varv liksom. Känner inte för att gå till sängs ännu trots att jag vet att jag kommer blir fööör trött imorgon när kockan ringer.

Jag vann inte något. Inget.

Pirrig

Känner mig pirrig inför lotteriet - tänk om jag kammar hem storvinsten. Det känns som att det dags för mig nu.


Vinlotteri

Ikväll är det dags för vinlotteri och Åsa är värdinna, det ska bli mysigt att träffa tjejerna då det var ett tag sen nu.  

Tack Wolfgang

Sol, värme och få mörka moln.  Aftonbladets väderexpert, den tyske meteorologen Wolfgang Röder, blev glatt överraskad när han studerade förutsättningarna för sommaren.



Hej då Påsk

Jag tackar för mig och kryper till kojs nu - imorgon väntar en härlig arbetsdag!

God natt.


Jaha då så

Sista dagen på ledigheten, men vad gör det. Våren här här för att stanna (hoppas jag) och allt känns mycket lättare! Termometern visar bara 7 grade varmt här men sånt är livet.

Njut dagen!

Grill

Vackert väder även idag, men ack så kyligt. Men med en plats i lä och en varm pläd har vi just tagit en fika på tomten. Ikväll blir det årets första grillning, vilken tur att det inte är jag som är familjens grillmästare...

Vackert

Har varit iväg och köpt lite blommor - vips vad hemtrevligt & lite mer liv det blev i den annars ganska tråkiga trädgård.

www.underluggen.se

Är en supettrevlig blogg tycker jag. Extra kul är det att det är Jannes frisör som driver den.

Parga?

Parga - på Greklands västkust kanske kan vara något i sommar. Det  ser väldigt mysigt ut, men man är lite inkörd på att man ska befinna sig på en ö konstigt nog.

Se hela bilden

Koll

Så där ja. Nu har jag landat i soffan en stund för att kolla läget vad som hämt i googlevärlden. Konstig man är nästan beroende av internet...

Darling hämtade mig på jobbet vid ettiden så vi tog en sväng förbi systembolaget vid Bromma flyg - en riktigt bra butik med stort sortiment där man i lugn och ro kan smyga runt och läsa och glutta runt bland vinerna. Det gillas!

Efter det bar det av till Stinsen och sen till K5 i Vällingby, Janne gjorde ett iköp av en ny vårjacka. Riktigt snygg! Sen blev det ICA för handling av kvällens mysigheter, stötte på Bror med familj och fick passa på att krama Olivia på ICAs fruktavdelning.

Solen strålar - ska man gå ut en sväng innan det blir dags för matlagning? 

Booo

Halloj, vad är detta för trist väder? Må det spricka upp så man får lite känsla för att det är vår och Påsk. Hoppas, hoppas vädergudarna kommer på andra tankar.

Hej skärtorsdag förresten! 

Vitt & svart

Om det är sol imorgon ska jag ta och köpa hem lite blommor och sätta i krukorna härute. Har just googlat till mig information om att Penseér klarar minus fem grader. Och vita passar bra i mina svarta krukor.


Sådan där halv

Vips så var det torsdag imorgon och vi har halvdag på jobbet. Det känns fint. Speciellt då metrologerna hotar med solsken & vårväder.

Mera hotell

Efter Göteborgshelgen fick jag en natt hemma innan det bar iväg igen. Denna tur var i Stockholms krokar, vi var på konferens med internat på Skåvsjöholm som ligger i Åkersberga. Trots en superintensiv konferns som bestod av att jobba igenom avdelningen/gruppen hann jag med två härliga prommenade i vårsolen.


Livet i Göteborg

Fredag, lördag och en liten bit av söndagen tillbringades i Göteborg. Dessa dagar innehöll en hel del - tack för att jag fick dela den med dig min sötaste mamma.

Kram & kärlek.

1/4

Nu är vi på väg med stormsteg, fasen vad skönt. Meeera sol, ljus & vår till folket!

RSS 2.0