Barceolna, ja tack!

På lördag bär det av till Barcelona - ser fram i mot att få njuta av både tapas, mammas sällskap & förhoppningsvis lite behagligt klimat.

Vilken present!!

/content/1/c6/61/19/60/tapas2_1.jpg


Mörkt

Japp då var den här helgen över då. Grå, mörk och tråkig söndag. Extra seg har jag varit idag då vi hade vänner på middag igår. Kan kanske erkänna att det blev något glas rödvin för mycket...

Men trevligt hade vi!

Pigg i mörkret

Känns ganska skönt nu, jag har kommit in i en piggperiod tror jag. Jag misstänker att det kan ha med att jag har kommit igång med träningen igen. Härligt!

Tuttmemo

Vi ska köpa tuttmemo till nästa träff med familjen på Värmdö. Vi spela ofta spel vid våra middagar och ofta har vi olika uppfattningar om regler. Men memo kan väl alla?!Lördag hos vänner

Helgen var toppen - i lördags var vi hos familjen på Värmdö. Åt god mat, drack gott vin och spelade spel. Ett påhittat spel av Björne själv. Roligt spel - men vi ska allt skriva nyra regler. Lita på det!

I fredags fick vi "spontanbesök" av brorsan med familj. Mitt i middagen - men vad gör det när man får snusa på Olivas mörka tufsiga hår.

M. M som i måndag

Jag har bestämt mig, jag ska sluta hata måndagar. Jag ska ta måndagen i hornen och börja gilla dagen. På riktigt. Jag tror ha kommit på mig själv att jag till och med ägnar hela söndagen till att liksom gå och fundera på att shit - imorgon är det måndag. Vips så försvinner dagen (söndagen alltså), den är liksom inte en dela av min helg. Konstigt.

Men nu är det andra bullar som gäller! 


Vitt blir grönt

Ett par timmar var min gräsmatta helt vit, vintervit med en massa snö. Vips kommer regnet & spolar bort all snö. Lika skönt de, för jag är då inte redo vör vinter ännu. Det blir jag i och försig aldrig!

Nu ska jag åka iväg på ett Friskispass. Klockan 10 en lördagsmorgon - duktiga jag! Idag ha jag stegräknaren på mig, jag har glömt den flera gånger och är nyfiken på hur många steg ett pass ger. Återkommer med resultat.

Om jag var Malin ...

Hade jag inte varit på jorden. Har svårt att förstå att man över huvud taget kan överleva en sådan smärta. Det är ju i alla fall den första tanken som kommer.

Kram.

RSS 2.0