g l ö g g & s p a n i e n

Hihi, jag gillar stjärnor & advent. Idag har jag riggat med bla två nyiköpta stjärnor - mysigt sora (dock inte till överdrfit stora), de är vita med lite silvermöster från Mio. Jag älskar att ha så nära till landets största Miobutik. Galet lyxigt att bara glida dit spontant på ngn minut. Annars ligger jag lågt med julpynt, eventuellt några små tomterackare kommer fram vid Lucia, vi får se när utebelysningen dycker upp (det är älsklingens ansvarsområde - och du kan det dröja...) 

Och svärmor, hon åkte till Spanien imorse och vänder åter i april. Hhmm, härligt. Härligt för henne att komma iväg och njuta, koppla av & bort vardagen. Lyckliga Maila.

Värd lite flärd

Visst är man väl värd lite flärd? I lördags bar det av till www.hotelj.com, Nacka strand. Inte direkt långväga hemifrån men ack så mysigt man kan ha med älsklingen. Maten var fantastisk på www.restaurantj.com. Skaldjursplatå för två. Blåmusslor, räkor, krabba, ostron & hummer. Ett stort superplus till servitören, riktigt bra service. Måste absolut fixa engen platå nästa fredag - då tar jag till mitt kakafat på 3 våningar.

Puss till mamma som tog hand om Linus. Pusspuss.


RSS 2.0