1 månad

Ja, just det. 1 månad kvar till julafton alltså. Vad knasigt. 

ledig dag

Oj, dagen gick fort. Var ute och njöt av solen - den värmde faktiskt skönt. Härligt - imorgon blir det regn igen har jag hört rykten om.

Var en sväng på STHLMs mässan & kollade inför Linus gymnasieval. Ett ogivande besök...

Planera

Nästa vecka fyller jag år och det betyder att det blir en mysig födelsedagsmiddag helgen efter. Måste klura ut menyn...

Sprutor

  1. Influensavaccin
  2. Svininfluensavaccin
  3. Måste nog ta något vaccin inför Thailandsresan också, jag har aldrig gjort det till mina tidigare resor men jag tror det kan vara bra nu när det blir en längre vistelse. Måste kolla upp vad bara...


Många blir det...


Knyta ihop

Veckan lackar mot sitt slut och det känns bra. Har börjat få koll på mitt upplägg inför upplärningen av min vikarie vilket också känns bra, lätt att känna att det bara blir en stor "röra" innan man börjat bena ut & strukturera upp vad man gör.

Studentlitteratur

Jaha, då var det bara att se till att fixa alla böcker som kommer behövas inför "studerandet", första boken är inhandlad. Fyndade på Tradera - perfekt!

Biomys

Vad passar inte bättere än att gå på bio en dag som denna? Vi såg filmen Bröllposfotografen, helt underbar film. Tack för att det dyker upp sådana här pärlor ibland. 1000 tack!


Student

Kommer jag kunna kalla mig snart. Igår lämnade jag in ansökan till Svenska A & Svenska B, om det blir för mycket går det bra att tacka nej till B-kursen.

Man vill ju inte slita ihjäl sig i vår. Hihi..

Snö

Jag säger "fifan" åt det där vita som ligger där ute. Det är något vitt. Snö.

Ingen motivation

Idag är en dag som det känns väldigt trögt att jobba. Helt okej att vara här, men jag har ingen lust att ta tag i något. Petar lite här och petar lite där, jaja ibland är det väl bra att ta tid till att göra de där småsakerna som ofta kanske inte blir gjorda annars.

Efter lunch ska jag fakturera. Ja det ska jag!


Tröööött

Fy vilken natt, sov galet dåligt. Somnade fort & tidigt igår kväll (förmodligen sockerchock av prinsesstårta & godis), vaknade sedan vid 3 och kunde inte somna om. Buuu för att börja veckan helt slut...

Vill ha syre

Ååå, veckorna går och jag får ingen luft. Jag vill var ute men det lockar liksom inte i veckorna - inte på helgen heller, då det är så trist väder. Ställde mig med krattan, rafsa, andas och sög in syre. Skönt.

Famliy

Plingplong - brorsan plingar på och vill komma in på fika  med familj. Jag står i morgonrock & Janne i kallingar, för oss är det morgon för dem är det "mitt-på-dagen". De går och gungar, vi fixar oss klara. Välkommen på kaffe.

Massa snus och kram på sötaste Olivia. Puss. 

Lördagsbestyr

Härliga lördag! Vaknade alldeles för tidigt imorse, redan 06.30 - hade svårt att somna om. Till slut gick det, men då var klockan lite väl mycket tyvärr. Vi tog en sväng till Täby C och kolla läget i butikerna & tog en espresso. Är totalt osugen på shopping men några småprylar fick hänga med hem - näsdroppar, Ipren & lite ny make up... 

Dom där kaprisarna

Hur växer mina älskade kapirsäpplen tro? På träd? Buske? Svårt att hitta information om det på nätet...

Dinner @ home

Fixar med middagen & kvällens meny består av:

- Scampi som legat i koriander, thaibasilika, vit balsamvinäger, lime, vitlök, chili & lite socker. Sen buss in i ugnen
- Kulor av honungsmelon med koriander, thaibasilika, japansk risvinäger, kaffirblad, chili, salladslök
- Skivad gulbeta med salt & pepppar + chevré & buss in i ugnen för fin färg (smakmässigt lite udda med tanke på övriga rätter - en fick ett enormt sug efter kombon...


Saknar du?

Jag ser att det är ganska många som gluttar in här när jag tittar på statistiken, det är kanske någon som saknar mina ord. Men bara kanske.

All kärlek.

Jag saknar

Jag har inte varit här på jättelänge nu och det känns tomt. Jag hár pysslat och designat med min nya blogg, men då har det istället inte blivit så mycket "skriva" av. Det är ju det jag gillar, skriva och föra lite dagbok liksom. Speciellt nu när det är så mycket på gång. Stora härliga saker. Saker som kommer förgylla mitt liv. Saker som jag drömt om.

Jag känner mig lycklig. Jag smakar på ordet Lycklig, och det smakar väldigt bra. Jag tror att det är svårt att känna riktig lycka, det är det för mig i alla fall. Undrar hur andra känner, hur känner du?


RSS 2.0