Det här med hår

Jag blev varnad med stora bokstäver för produkter som inte är köpt på salong av min frisör.  Man kan uppleva att produkten är bra, tex att håret blir glansig, lent osv men det är just för att det ofta är silikon som lägger sig utanpå stråt.  

Så jag kollar runt lite på nätet efter ett bra värmeskydd - men vilken jungel det är. Det är inte nådigt vad produkter det finns...
KMS California flat out ''hot pressed spray''
Perfekt för att göra vågigt, lockigt eller grovt hår rakt. Ger ett värmeskydd upp till 220ºC. Speciellt framtagen för att använda tillsammans med plattång och fön. Sprayas generöst i handukstorkat hår innan du sätter igång.

Redken Smooth down ''Heat glide''
Värmeskyddande leave-in serum tämjer, kontrollerar och slätar ut svårformat hår, vid användning av värmeverktyg. Ger en högglansig finish. Applicera lite grann i handukstorkat hår innan du sätter igång. Kan även användas efteråt för att ge håret lite extra glans.

Paul mitchell ''Heat seal''
Skyddar håret mot värmebehandling såsom hårfön/platt eller locktång men även vid fuktig väderlek. Produkten för att frisyren håller längre och ger ökad fyllighet och glans. Funkar på alla hårtyper.

Sleek look ''Iron smoother''
Skyddande spray som används i samband med plattångs- och hårfönsanvändning. Skapar en slät/glansig yta och passar alla hårtyper. Skyddar håret mot värme (upp till 204 grader) och fuktighet. Spraya jämnt över torrt hår innan användning av värmeverktyg.

Schwartzkopf Osis+ ''Flatliner''
En spray som vårdar och skyddar håret vid användning av värmeredskap upp till 200 grader. Ger en superslätt resultat och en fantastisk hållbarhet. Sprayas på torrt eller fuktigt hår innan användning av plattång eller hårfön.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0