Måndagen över

Gud vad skönt - första arbetsdagen på veckan är avklarad. Måndagar är inte min favorit vill jag lova. Det är inte det att jobbandet är det som känns trist utan det är allt runt omkring. Ställa klockan, vad ska man ha på sig?, fixa håret, bilköer osv... Men sån´t är livet. Det är bara gilla läget och se glad ut.

Dagens äventyr var att åka buss hem från jobbet, helt okej ju! Till råga på allt klev lillbrorsan på vid SEB snacka om knasigt, vi stötte ju på varandra i Sigtuna bara sådär helt utan vidare & nu på bussen (ingen åker normalt buss). Alltid kul att bli lite uppdaterad på vad som händer där hemma & med bebismagen förståss.

Vädret är ju riktigt trist, men jag gillar att det inte är så bedrövligt kallt trots allt och från och med onsdag ser det ut som att sommaren är här. Trevligt.

J:s bror kommer hit ikväll för att se om vi kan fixa till "trallen" på baksidan på ett bra sätt. Som det är nu är det inte roligt alltså, full insyn till grannen och inget tak. Ser fram imot att få det inbyggt så man kan göra lite mysigt där, det blir ju ett helt annat upplägg man kan köra med utemöbler, kuddar & sådan där utevärmare. Vi fick ju en i bröllopspresent för drygt 3 år sedan. Den har vi aldrig använt... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0