italienare & japaner

Ja, dagen & kvällen blev trevligt (trots att vi hade en stressad son med oss). Någon direkt 5-kamt blev det inte men några "grenar " körde vi, Tessan & Björne visade sig vara hårda motståndare. Linus & Linnéa roade sig med varsitt åkband. Kvällen avrundades på Restaurang Vita Italiana, min grillade tonfisk var väldigt god men saknade dock ett gott vin till. Tyvärr blev det vatten för mig då det var jag som fick ansvara för ratten hem.

Efter vi lämnat sonen hos en kompis blev det myskväll på tu man hand. En stor påse karamellkungen och "En Geishas memoarer" filck följa med hem. Bra film - rekommenderas! 

nn

En Geishas memoarer berättar historien om den firade geishan Sayuri och vi får följa hennes fascinerande och stundtals skrämmande berättelse som tar sin början 1929. Som nioårig flicka, dotter i en fattig fiskarfamilj, säljs hon av sin pappa till ett berömt geishahus. I Kyotos dekadenta geishadistrikt får hon sedan den träning i musik och dans som ska lära henne konsten att behaga rika män för att vinna deras gunst och rikedom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0