Barfotaernst

Jag blir så avis, jag har sagt det förr och jag säger det igen. Inte nog med att de som är med i programmet är ägare till de mest fantastiska objekt, utan de har turen att få proffshjälp att fixa till dom också. Fy skämms på dem. Varför vill ingen komma och fixa och dona här hos mig?

Elva minuter

För några veckor sedan började jag läsa Underdog - men det var ingen bok för mig. Så nu har jag bytt till 11 minuter av Paulo Coelho. Hoppas att den är bättre!

''Världens största bästsäljare 2003" och "Nr 1 på topplistorna i 32 länder!" låter ju lovande!


Ornö

Nu är minisemestern bokad. Jag och Janne ska åka till Ornö (Stockholms södra skärgård) lördag till söndag. Nu håller vi tummarna för att vädret blir kanon i helgen, jag har nämligen spanat in soldecket! 


Välkommen

Ny vecka, nya utmaningar. Trafiken till jobbet var märkbart lugnare idag, det märks tydligt att folk börjar droppa av på semester. Själv jobbar jag 3 veckor till, men det känns helt okej.  

Lite nytt

Det blev lite shopping också.  Förutom en ny gräsklippare, trimmertråd och plåtar till förrådet fick ett par nya jeans hänga med hem.


Helt slut

Det är verkligen jobbigt med trädgårdsarbete, klippa mossmattan, ränsa ogräs & vattna här och där. Men fint blev det! Nu är det lite vila innan det är dags för mysig söndagsmiddag (grillning förståss).

 

Sköna söndag

Det ser ut som att vädret visar upp en lite trevligare sida av sig idag - härligt efter som vi har en del trädgårdspyssel på gång idag.

Mmm... gubbar!

Jag har alltid tyckt att jordgubbar är överreklamerat. Men ta mig tusan - de jag köpte idag var riktigt goda!

Mini

Nästa helg flyger Linus till sin farbror i Finland vilket betyder att Jag & Janne har en helg utan barn. Det känns som en mimisemester skulle kunna passa bra, jag måste kolla på runt lite på alternativ i Stockholms skärgård. 


Power Mum på stan

Köpa siffra, fika och promenad på stan blev det idag. Det kliar i fingrarna när det är så mycket rea både här och där, men jag känner att jag måste hålla i plånboken nu när det nalkas semester snart. Och jag tror att det kommer bli en del shopping i New York...

Här poserar Power mum på Hamngatan.


Tatueringsmiss

Min favorit är tigern, vilken är din? Kolla galleriet. 

Stackars brevbärare?

Skulle behöva ta en sväng till stan idag. Jag tror att det är dags att skaffa en siffra till vårt hus, den gamla som åkte ner i samband med renoveringen av förrådet ligger på marken nedanför brevlådan. Tänk om brevbäraren är en vilsen semestervikarie eller om den "gamla" inte minns vilket nummer vi har. Är det därför vi fått så lite post de senaste veckorna? Hhhmm.

De siffrorna jag spanat på ser ut så här ungefär men är mer raka i sitt utformande. Enklare, stiligare.


Uppe med tuppen

Vid 8 imorse stack Linus in sitt rufsiga huvud och frågade med sin ljuva stämma:

Linus: Ska inte ni till jobbet
Jag: Nä gubben det är lördag
Linus: Aha, god natt.
Jag: god natt (?)


Han har blivit helt dagvild nu på sommarlovet. 

Power Mum @ work

Här är min Powe Mum med mig på jobbet. Hmmm, jag undrar när hon ska börja släppa i från sig sina powerkrafter ;). Ser även att min fina, fina kaffekopp skymtar. Den som jag blir mobbad för på jobbet, inte ser den ut som en tantkopp?


Fylligt, smakrika & torrt

Kvällens meny:
Ikväll blir det grilla av! Kycklingfilé, scampi & sparris. Givetvis lite plock som get & kittost (till vinet). 

Flagga  Bourgogne Les Sétilles (nr 5657)

Land: Frankrankrike
Färg: Ljusgul färg med grön nyans
Doft: Nyanserad doft med inslag av rostade fat, mineral, blodgrape, smör, salvia och citrus.
Smak: Torr, mycket frisk, harmonisk smak med inslag av rostade fat, mineral, blodgrape, äpplen, smör och salvia.


Min kille

Det här var bara 2 år sedan, hur kan en människa förändras så otroligt mycket på bara 2 år? Jag förstår inget. Ingenting.




♥ Linus & Dumle, alltså grundare till den här bloggen.

Ny dryck

Den här Colan har jag missat bland hyllorna. Jag dricker ju inte sådär vansinnigt mycket läsk, men en och annan slinker ner ibland.

Coca-Cola hakar på trenden Functional Lifestyle och lanserar nu Coca-Cola Light Plus. Den nya drinken finns i två versioner: med vitaminer och grönt te.


Kommer eller försvinner?

Solen är undebrar. Tack för att du finns! Hemma var det molningt men här i Solna är det strålande sol, så frågan är om molnen kommer hit eller om det är påväg bort. Det frågan.

Välkommen fredag, varmt välkommen!

1 minut kvar...

Hej då torsdag. God natt.


Min kväll

Ååå, filmen var verkligen mysig jag trivdes och riktigt njöt de dryga 2 timmarna. Efteråt gick vi och åte lite libanesiskt & gick "laget runt". Om en vecka ses vi igen, då är det nämligen dags vår månadens vinlotteri.

Kram på tjejerna. 

Bio

Spänningen stiger inför kvällens biokväll med tjejerna, det gäller att den är bra nu. Förväntningarna är höga efter medias upptrissning.

Jag talar förståss om SATC!

Sommar?

Har man jag fattat fattat att det är sommar? Nä, jag tror inte det. Jag måste skärpa mig annars sitter man där 1 september och undrar vart tog den här sommaren vägen? Som vanligt.


Några tankar @ work...


Power Mum

Nu ha min Power Mum anlänt som jag jag vann. Hur gullig som hellst är min lilla docka, men innan jag börjar använd henne måste den "aktiveras" ;-).

Jag har bestämt att hon ska få hänga med mig land & rike runt. Gud vilken kraft jag kommer få, kanske t om kommer bli världens bästa mamma på kuppen. 



Power Mum är sprängfylld med kraft. Hon är harmonisk och tålmodig vilket smittar av sig på barnen.

Power Mum har skippat all stress och prestationsångest över att alla andra är så mycket bättre föräldrar (vilket de såklart inte är). Hon vägrar acceptera att man måste gå omkring i sunkiga mjukiskläder och inte ha nått eget liv bara för att man är mamma. Hon är dessutom snyggare och hetare än någonsin.

Power Mum ger dig kraft att navigera fram genom gnäll, smulor, vrålapor, tjat, höga telefonräkningar, vinterkräksjukor och odrägliga tonårsbarn som vägrar hjälpa till.

Danderyd

Skönt att pusta ut. Har fejat hemma, varit och handlat och så hann vi med en sväng till Paula. Hon befinner sig nu på Danderyd, hon mådde mycket bättre nu. Härligt att se att det går åt rätt håll!


Allt sent idag

Setat i möte tills nu. Helt tomt här - alla jobbarkopisar har gått på lunch. Får köpa en macka & sätta mig i solen och njuta en stund. Eller är det kallt tro?


Så sen

Näää, klockan är redan 7.53 och jag har inte kommit iväg till jobbet ännu.

Grattis Styvfar 24 juni




Yf0i1179

Babyfötter

Efter en jobba-som-en-galning-förmiddag och en låååång 3-rätters lunch med kollegorna tog jag en skön promenad från Stallmästaregården till Centralbadet. Med nyfixade fötter lät jag mig bli lite uppdaterad på butikernas utbud. En klänning fick hänga med hem plus 5 st biljetter till filmen på torsdag. Filmen är onekligen populär - vi kunde inte ens få 5 biljetter bredvid varandra 2 dagar innan.

Lyx

Jag tar tillbaka lite av gnället från igår då jag fick lite dåligt samvete med tanke på vilken fantastisk dag jag har framför mig! Vi ska vår årliga avdelningslunch på Stallmästergården och eftermiddagen består av obligatorisk "fri aktivitet", det är absolut förbjudet att åka tillbaka till kontoret efter lunchen. Jag var inte sen att ta fasta på detta så jag har bokat in en liten tid på Centralbadet i eftermiddag.


Ansträngda agendor

Nu äntligen har vi hittat en kväll som nästan hela tjejgänget kan träffas och titta på Sex and the city. På torsdag är det dags för tjejfilm & en drink på stan.

Längtar redan.


Phuu, hej då måndag

Skönt måndagens arbetsdag är över! Jag sov otroligt dåligt inatt, regnet öste ner och åskan dånade som bara den vilket resulterade i att jag var helt slut på jobbet idag. Trist att känna sig sådär orkeslös och osugen...


Så hejdå måndag!


Jag vann!!

Åh, vad jag är glad. Jag har vunnit en "Powermum" vid en tävling jag deltog i tidigare i veckan.

www.voodolls.se


Power Mum

Foton från Midsommar

Jag och Janne i bilen påväg till Värmdö (Linus sitter bak & syns inte på bild)

 









På plats var både stång och kära vänner!

   

Vad är midsommar utan hästskokastning?

  

Ingrid med sin straffmålning (så går det när man förlorar 3-kamp).

 

Mias trevliga sommarbål.

 

Sillunch i det gröna.

 

Å så lite lek igen.

  

Killarna grillar, tjejerna bakar...

  

Hemma igen

Har just kommit hem från en fantastiskt trevlig midsommar hos familjen på Värmdö. Vädret blev ju toppen & allt runt omkring var precis som man vill att det ska vara. Härligt!

God morgon!

Titta - vilket väder. Det ser verkligen lovande ut! Jippi!

Glad midsommar!

Cans_011


Vänner

♥ Vänner är sådana ovanliga människor som frågar hur du har det och sedan väntar att få höra ett ärligt svar ♥

Köttbullar del 2

Riktiga husmorssysslor. Köttbullarna blev sådär, jag hoppas på att de vuxna håller sig till "vuxenmaten" och låter barnen få dessa rätt smaklösa små rackare.

 

Klänning & långkallingar

Funderar vad man ska ha på sig imorgon. Man jag är lite fånig och känner att jag vill ha klänning på midsommar, en sådan där vit midsommardröm. Men det är också fräscht med ett par snygga jeans & en "romantic" top eller tunika till. Men jag tror det blir denna maxiklänning den är lång, så om det blir kyligt på så kan man alltid ha ett par långa tights under. Det är bra det!

Håller tummarna för att väderprognosen stämmer till imorgon, sol, moln och upp till 22 c. Låter finfint.
Zooma

Köttbullar del 1

Galet, man har gjort det mest avancerade receptet efter det andra genom åren. Men köttbullar, hmmmm. Jag minns inte att jag gjort egna under de åren vi bott där vi bor nu (och det är 9 år). Men pannbiffar har jag gjort, det kanske räknas? Jag var tvungen att googla på köttbullerecept och fann detta.

"Grymma köttbullar" ca 25 st
500 g nötfärs
1 ägg
1 dl mjölk
1 dl ströbröd
1 tsk Dijonsenap
1 tsk kalvfond
1 liten riven gul lök
salt och peppar efter behag


- Vispa ihop alla ingredienserna utom köttfärsen i en skål. Låt stå ett tag så att det får tjocka till sig (5-10 min)
- Blanda köttfärsen och det resterande ihopvispade ingredienserna med händerna i en stor skål
- Rulla till ca 25 köttbullar
- Stek i het panna först, sänk sedan


Tävling

"Sommaren är här och det innebär en massa grillningar av god mat. Vad passar då inte bättre än en tävling, där du kan vinna en massa goda grillkryddor?! Jag är med och tävlar om det stora grillpaketet hos Junitjej. Vinsten sponsras av Aromia. Var med och tävla du också!"

Grattis Mikaela på fredag!

Idag fyller Mikaela 17 år. Många, många grattiskramar till dig! Imorgon är det ju. Jag är bara så förvirrad.

Photo


Halv

Japp, då var det dagen innan midsommar, dvs halvdag på jobbet. Passar bra eftersom det blir lite pyssel inför midsommar idag. Rulla köttbullar, sillinhandling och systembolaget är några av uppdragen inför morgondagens aktiviteter.

Dessutom är det "kalas" ikväll. Mycket trevligt!

♥ 

Kl. 17.15

Härligt med sommartid på jobbet. Hel fantastiskt att vara hemma så här tidigt, för bara några månader sedan var det helt ofattbart att ens kunna se sitt eget hem i dagsljus.

Fyra månader, 3 veckor och 2 dagar

Den här filmen blev det igår, helt klart sevärd, dock ganska deppig.

Årets guldpalm på filmfestivalen i Cannes gick till den rumänska filmen "Fyra månader, 3 veckor och 2 dagar". Filmen är ett abortdrama som utspelar sig i ett förfallet Bukarest i slutet av kommunisttiden och regisserades av Cristian Mungiu.

poster

Sååå torrt

Linus ska sova över hos en kompis så jag och Janne tänkte ta en bio. Men ursäkta mig, inte en enda film fanns som tilltalade. Lika dant på DVDfronten. Guuuuud vad tråkigt.

KS igen

Jag och Janne svängde föbi Paul efter jobbet för att häsla på. Det blev en snabbvisit då hon kände sig ganska illamående. Hoppas att det vänder snart. Många kya-på-dig-kramar!

Snyggt

Sådär jag, nu är nya brevlådan uppe. Supersnyggt blev det.

Oergonomisk placering

Janne slog en signal från Brukas butik för att försäkra sig om att han köper rätt brevlåda. Förhoppningsvis kommer den på plats ikväll.

Den gamla lådan har legat på marken nu i över en vecka - vilket har resulterat  i att vår stackars brevbärare haft en väldigt obekväm arbetställning.


Väderdipp

Men gud vad tråkigt väder det är nu. Kallt... Var tvungen att kolla in midsommarvädret,  20 C och moln med 0% nederbörd på Värmdö. Det är väl okej. Men jag hoppas molnen tar en annan väg

Teknikens under

Jag som "jobbat" flera timmar med min blogg i helgen, jag hade tom lyckads fixa till rubiken/namnet på bloggen till ett snyggt typsnitt. Men nu när jag tittar på bloggen på jobbdatorn har inte det typsnittet "hängt med". Gud vad konstigt!

Härliga måndag

Ny vecka nya tag. Det är lite segt med måndag men endå helt okej. Det är så otroligt mycket lättare att gå till jobbet nu när det är ljust, ganska varmt ute och det vankas semester. Tycker jag i alla fall. 


Mia och Klara

Söndagar klockan 21.30 på SVT. Jag älskar detta program, humor av högsta grad (nästan iaf) enligt mig.


Karolinska

Vi åkte en sväng till Jannes syster på KS och hon mådde mycket bättre nu. Det känns toppen att vi åkte dit, nu ser man verkligen att det går åt rätt håll.

Kram.

Darling hemma igen

Äntligen, nu är Janne hemma igen! Väntade 1 timme i bilen på Arlanda (nästa gång ringer jag och kollar ankomstiden innan jag åker ut. Det kanske kan vara bra?!).

Michael Kors solsiar

Spännande, tänk om Janne har med sig ett par solglasögon som jag så länge spanat på. Om inte kommer jag nog köpa dom på Synsam. Men jag gillar inte priset där. Absolut inte!


Michael Kors Collection MICHAEL Michael Kors Zermatt Logo Sunglasses

God morgon

Lovely - solen skiner och fåglarna kvittrar. Eller snarare väser, en galen skata väckte mig tidigt imorse.

Kärlek är det bästa

Imorgon kommer älsklingen hem. Äntligen. Har saknat min kärlek massor.

ILY.

Maj 2006

Otroligt, har har bloggat i över 2 år. Snacka om att tiden går..

http://dumle.blogg.se/2006/may/

Midsommar

Fattar inte att det är midsommar nästa vecka. Vi kommer åka till Värmdö, för vad finns det för bättre ställe att fira på än vid havet, på en äng med traditionellt midsommarstång och dragspelsmusikanter tillsammans med goda vänner?


Wreath_009

Go Sweden

Hoppas att det går bra för Sverige ikväll, det vore kul med en vinst till.

Lördagsfix

Jasså jaha. Då var det ösregn utanför fönstret idag. Passar bra då jag har jag lite småfix på agendan:

→ En sväng till IKEA och köpa galgar och servetter
→ Apoteket
→ Tanka bilen
→ Kolla lite nya inneväxter
→ Kanske hälsa på Paula (men vet inte om jag orkar känslomässigt)

Film x 2

2 små filmer hittade jag. 2 stycken Och jag som normalt inte kan se 1 hel eftersom jag brukar somna sött rätt fort på fredagar. Men med Cup of love och Försoning kanske det funkar. Kanske.

Drama

Känns som det väntas en "hyra-dvd-kväll", känns lite sådär småruggigt och trist. Hmmm, måste finnas massor att hyra eftersom det var väldigt länge sedan man var på Bio. Men sen när man står där och gluttar i hyllan så finns det väl inget man vill se. Kanske man kan hitta en trevlig kärleksdrama eller romantisk komedi (man får passa på när ine Janne är hemma.)

Skolavslutning

Idag har Linus skolasvslutning. Han var så söt och frågad mig igår:

Linus: Ska du komma till skolavslutninen imorgon?
Jag: Ja, om det är okej för dig (hade dragit slutsatsen tt han inte ville det, så det var ej inplanerat)
Linus: Ja, det så klart. Om du vill så får du.

Vi kom gemensamt fram till att det inte riktigt är aktuellt när man slutar sjuan. Men gulligt att jag skulle få, om jag skulle vilja. Puss.

Välkommen

Välkommen fredag. Välkommen.

Ledsen

Tråkigt, jag var rätt nöjd med mitt stuk jag hade här innan denna olycka inträffade. Jag har setat hela kvällen och försökt att få in en bakgrund...

Man är ingen hacker precis.

Nu jäklar

Har det hänt något med min stilmall, vad är detta. Vart är min fina mall som tog mig månader att redigera och fixa fram. Hjäääääälp.

Två mulliga

... viner som passar utmärkt till sommarens grillrätter!

Apulien tillhör de senaste årens stora överraskningar i vinvärlden. Området, som utgör klacken på den italienska stöveln, har i över tvåtusen år producerat enklare viner för lokal konsumtion, men nu kommer plötsligt många av de mest prisvärda vinerna därifrån.

Detta har sagts om Salice Salentino:

"Ytterst pålitligt vin om man gillar krydda, kraft och mognad" skriver Gunilla Hultgren Karell i Expressen och ger det fem getingar. Ingen lättviktare med andra ord, utan ett vin som trivs med gräddig pasta, kyckling.

Ett gott ord från Bengt-Göran Kronstam i DN: "Detta lite rustika, mulliga rödvin från Syditalien sitter som en midsommarkrans till fläskfilén med potatissallad och rucola".

Om Cappello di Prete skriver Anders Röttorp i DI: "Det bästa på Systembolaget" och ger Cappello di Prete 4,7 av 5 i betyg! 




1 år

För lit drygt 1 år sedan var det lika varmt som det var förra veckan. Men oj, vad 1 år går fort. 

http://dumle.blogg.se/2007/june/ner-i-spat.html

Snygga glas

På Granit hittade jag dessa. De minsta passar mig jättebra då jag saknar bra vattenglas till vinet vid "middagsbjudningar" - det ser så klumpigt ut med vanliga dricksglas.

www.granit.com


Sura degar

Trist när man bestämmer sig för att ta tag i saker på jobbet som man liksom dragit ut på. Som i det här fallet, så kommer jag inte åt filerna jag behöver. Buuuu.

Lunchblogg

Vi satt ute på lunchen, men det blev inte långvarit. Skönt i solen men när den försvann, försvann vi.

Hallå veckan

Va?! Inser att det är torsdag imorgon, den här veckan har verkligen gått fort. Men jag, jag säger välkommen torsdag. Du är så välkommen.

Ska nog sticka iväg och köpa mig något kul. Något som piggar upp lite.

Koh Lipe & Koh Kood

Min kusin fick mig att göra detta sidospår på arbetstid. Hon ska ut och resa så jag fick nostalgirus och var tvungen att kolla mina foton från resan i februari.

Gud vad jag älskar dessa bilder. Sista bilden är från Koh Kood.

None
 None None

14 grader

Det känns inte så kallt ute som termometern visade vilket är skönt, men jag hoppas att solen inte checkat ut för gott nu bara.

Grattis Sverige

Vad roligt. Att Sverige vann mot Grekland alltså. Inte för att jag tittade på matchen ihållande, men jag zappade förbi ibland. Så lite bryr jag mig faktiskt!

Hurra!

Så dumt

Har bara några sidor kvar i boken "Så dumt" av Mia T. En bok man sträckläser...


Gynning

Skönt, dagen är över. Kvällen är kvar. Tar det lite lugnt nu efter gå igenom jobbmejl, snabbhandling & dammsugning. Ska kolla på Gynning klockan 21. Hoppas hon inte gaaapar så mycket detta avsnitt - är inte på humör för det riktigt.

  

Vill inte vill inte

Nu är det dags. In i konferensrummet. Hoppas dagen går fort, fort.


Istället för vax

Måste köpa en ny epialtor. Den här ser både söt och smidig ut.

Surr i bena

Yes, vad skönt. Sisådär 8 km i bena & nyduschad ner i soffan. Ett öga på datorn och ett på sommartorpet. Härligt.

PW

I morgon kommer jag sitta inlåst i ett konferensrum mellan 9-19. Fy fabian, det borde vara förbjudet att lägga arbetsmöten dagar som dessa. Solen kommer gassa in genom fönstret, folk kommer bre ut filtar utanför och duka upp för "ute-lunch" i gräset. Och vi, vi kommer sitta där inne. Och jobba. Och jobba.

Näe, nu går jag ut på en PW och låter tankarna få vila ett tag. Sen är ju faktiskt sommartorpet idag. Utan barfotaernst.

Jobbigt

Det var jobbigt att träffa dig idag. Någon som är så nära som är så sjuk. Det är ju du som alltid finns där för andra, inte tycker att något är jobbigt, att något är för långt borta, att klockan är för mycket, att det är för varmt, att det är för tungt, att jobba flera dygn i sträck. Näe jag har tusan aldrig hört dig klaga., t om när du ligger där efter 2 operationer i hjärnan har glimten i ögat och halvironiska kommentarer. Men det var jobbigt att träffa dig. Väldigt.

Du frågade mig, "vad fan är det här"? "Vad muttrar hon om" (farmor som stod bredvid), "som alltid", "Limpan"? Limpan - du frågad var Linus var - då förstod jag att du uppfattade att det var jag som var där.

Kram

Rädd

Gud vad läskigt dert var inatt när åskan sprakade loss. Trodde den skulle riva hela huset - och helt ensam nvar jag hemma. Hjälp.

Samtal

Skönt, ett positivt samtal från Maila. Operation 2 har gått väl.

Mina tankar är hos dig Paula.


Oviss

Tänker på dig Paula. Låt allt gå väl.


Torkan förvärras

skriver TV4 med stora bokstäver på sin nyhetssida. Vem bryr sig? Inte jag. Jag jublar. Imorgon ska termometern visa 30 grader. Tjohooo!


Tråkigt & lite kul

Trist att Janne är på resa. Jag tröstar mig med att han förmodligen kommer hem med något från min beställningslista. Det här är min lista som jag har som inköpsmål vid vår gemensamma resa till USA. Men nu när han smiter dit en månad innan jag får åka, så har jag beställt några saker som är lite aktut. Tex ögoncreme och MK solisarna. Solsiarna finns på synsasm men dom är bara för dyra. Typ halva flygbiljetten till USA.  

  • Clarins, Ögoncreme
  • Clarins, Concealer
  • Clarins, nattcreme
  • Parfym,  Clean
  • No 7 Protect & Perfect Beauty Serum
  • Michael Kors, Solisar
  • Du Wop, läppglans
  • Converce
  • Hanky panky
  • Tommy H Skjorta


Arlanda vs Huddinge

Efter att ha transproterat Janne till Arlanda tog jag en sväng till Huddinge. Värsta släktträffen blev det - kusiner x 3, mormor och moster, bror, mamma. Ja, nästan hela släkten var representerad. Mycket trevligt.


 

Premiärdopp

Jag har badat!! Hel otroligt, flera veckor innan midsommar. Jag som inte ens brukar bada i Sverige över huvud taget. Janne badade också. Duktiga vi.

Hämta hem

Halvdag idag, underbart! Jobbade på som tusan så jag kunde gå vid 13.30-tiden. Stack iväg till Stinsen och hämta hem lite sommarplagg. Sen fort, fort hem och tog på nya bikinin och ner i brassestolen. Började med boken, så dumt (Mia T:s bok).

Oj, nu är Janne klar med grillningen. Marulk står på menyn.


Älskar

Jag känner mig så otroligt glad - det är bara för härligt nu. Jag älskar känslan.

Njut dagen. Njut sommaren. Ta vara på den underbara ledigheten som snart är här. ♥

Helg

Halvdag imorgon, fantastiskt skönt!! Sticka iväg och sola efter jobbet? Eller åka in till stan? Får se vad det blir!

Fina ord

Den här fina stenen finns i en underbar kryddträdgård ett stenkast från mig. Söta tankeord.

sten

Bokdags

Nu är sommaren här på riktigt! Det är den här tiden på året (förutom långsemestern i februari) som jag känner en stor läslust. Nu har jag 3 böcker som jag är riktigt sugen på:


Omslagsbild: ISBN 9789137132365, Så dumt!   Omslagsbild: ISBN 9789176438398, Underdog Omslagsbild: ISBN 9789113018584, Himmel 

Twinsen

Jag, Janne & Linus har passat tvillingarna några timmar ikväll. Dom är helt underbara, lika som bär. Snart fyller dom 3 år. Sötnosar!

Kaffe & skorpa

Ja, det är min frukost på jobbet. Kaffet dricker jag ur min super söta nya kaffekopp med fat från MIO, ljuslila med blommor i och guldkant. Verkligen så söt. Men chef tyckte att det var tantvarning på den, men det är nog snarare så att hon inte riktigt har koll på läget upplyste jag henne om. Men i och för sig, jag fyller ju 36 i vinter och då är man väl tant?


Smaka på city

Jag har just kommit tillbaka från en liten minitripp i City. Jag var tvungen att klippa min spröda toppar, som tur var hade de tid att ta hand om mig på Hair & Face i PUB-huset omgående.

Inte så sugen på att åka tillbaka till förorten kan jag meddela. Men nu sitter jag här. På jobbet.

Runt & runt

När man ganska lycklig sitter och liksom rundar av Q2 2008 och känner att YES, härligt, man får knyta ihop säcken. Ja, då är det dags att grotta på detaljnivå inför hösten 2008, det går bara runt, runt, runt.

Men det är ju samma för alla så det är inte synd om mig.  


Torka

Snacka om troka på bloggfronten, men herre gud. Vem har lust att sitta vid datorn en helg som denna, det har varit så underbart!

I lördags var det rätt myckt jobb hemma, Janne snickrade & jag gjorde lite småfix. Självklart passade jag på att bättra på solbrännan också, en liten sväng till Vällingby C hann vi också med (man måste ju hålla sig upptaderad på vad som häter i butikerna).  

Igår åkte vi till Drottninghlm och njöt. Dinglade med benen vid kajkanten, kikade på japaner och tog en fika.

RSS 2.0