TGIF

Yes, yes, yes det är fredag! underbart, bara några timmar kvar på jobbet! Vill hem och packa ner allt i väskan och sen ta ett glas vin och njuuuuta av att man inte ska jobba på ett tag!

Som sagt 03.30 inatt kommer taxin!

Städa hemmet & mig själv

Varvat med packning & strykning. Ska snart krypa ner i badet och raka benen, skrubba bort vintriga hudceller, göra inpackning, anisktsmask osv. Fötterna lämnar jag över till någon gullig Thaitant när jag kommer ner. Typ söndag är nog en bra dag för massage & fotfix.


Ååå, det är nära

Så skönt, har full koll på jobbet och överlämningen till min back-up. Nu är det bara lite finputsning här & där så är ma nredo att gå hem med gott samvete. Jobbar imorgon också, hoppas att det går fort. Fort.

Ikväll ska jag packa ner prylarna i väskan, imorgon kväll vill jag kunna koppla av och bara njuta. Taxin kommer 03.30 på fredag natt/morgon. Så klockan kommer ringa tidigt, väldigt tidigt.

Kram.

Nedräkning

Så det viner i buskarna. Måndagen avklarad, en hel dag full av möten. Hela arbetsdagen gick åt, i alla fall förmidagen + långlunch med kollegorna. Sen var jag tvungen att sticka redan vid 16 för att hinna till Linus utvecklingssamtal i skolan.

Och snart är måndagen över. Trevligt. Fredag natt bär det av, 03.30 kommer taxin att hämta oss.

 

Äcklig, mamma sa att jag var sjuk

Är titlarna på 2 självbiografiska böcker jag inhandlat till resan. Jag fattar inte varför jag dras till hemska & jobbiga böcker?

  

PW okej trots allt

Jag gav mig ut på 1 timmes Powerwalk och det var riktigt skönt, härligt att få en nypa frisk luft och lite ljus!

Under prommenaden fick jag ett sms av Therese från Koh samet - hon meddelade att "livet leker" och att hon kände sig genomstekt. Låter lovande tycker jag. Vi ses om 1 vecka, prick!

Härligt foto från dagens PW vid Mälararen.



Dumma F&S

Trött man blir, jag släpade mig till Friskis trots att jag inte var så sugen och när man kommer dit så blir man nekad att träna för att passet var fullt. Snacka om trist. Det var bara att vänta på klacken och åka hem. Har just dammsugit och plockat lite, nu funderar jag på om jag ska ge mig ut på en Powerwalk. Men det lockar inte så värst.

Phuu - hur ska jag göra?

Snöstorm

Yes, nu är det fredag!! Snöstorm utanför fönstret - men vad gör det, ska hem nu och inget stoppar denna underbara fredagskänsla. Kanske man ska tända en liten brasa ikväll.

Kram på dig härliga helg.

4 år som gift

Galet, fattar inte att tiden bara flyger iväg. Vi kommer ligga lågt  med firandet idag (vi kommer dock köra ett minimys med lite bubbel), men vi spar mysmiddag & mera bubbel till imorgon kväll. Vi kommer duka upp med skaldjur som blivit lite av en tradition på vår bröllopsdag. Dessvärre har min förkylning gjort att mina smaklökar är nästan helt bedövade, supertrist. 

Js bröllopsdagspresent fick han av mig för några helger sedan - en helkväll på www.berns.se som vi skulle ha nyttjat imorgon. Men som sagt, det känns lite tight då vi åker nästa vecka och det är nästan bara det som cirkulerar i huvudet. Långtar så!!

Dessutom är det trevligt att ha Berns kvar att se fram i mot senare i vår. De har en trevlig Suchimeny där :-).   


Happy Valentine

♥♥ Här kommer en hel hög med hjärtan till dig från mig. Detta mjuka, soldedgångsvarma hjärta gjorde jag för ca 1 år sedan på Koh Kood (Thailand).



 

Förkyld

Nu, nu börjar blir förkyld känner jag. Inte roligt alltså. Men självklart är det bättre att det kommer nu och inte om 2 veckor. Gud vad jag längtar. Sol, hav, het sand, god mat, härligt sällskap, vänliga människor - ja listan kan göras så lång!

CK

Ååå vilka fina undisar jag fick av min J. Puss på dig.

Calvin Klein Seduction Demi Plunge Bra. Bygel bh utan vaddering med vacker spets på kupor samt på ryggbandet.    Material: 80% nylon, 20% elasta...Calvin Klein Seduction Hipster. Spetstrosor i hipstermodell.    Material: 80% nylon, 20% elastan.  Tvättas i 30 grader.

♥ Calvin Klein Seduction Demi Plunge Bra. Bygel bh utan vaddering med vacker spets på kupor samt på ryggbandet.

♥ Calvin Klein Seduction Hipster. Spetstrosor i hipstermodell.

Köping

Ikväll är det dags för I en annan del av Köping. I vår familj är det Tobbe som är favorit.


[Bild: I en annan del av Köping. FOTO: Pär Bäckstrand/TV4]

Hög midja trodde jag aldrig

Lite, lite shopping blev det i helgen. En liten sväng på IKEA, och en liten klädsväng. Denna kjol med hög midja fick följa med hem.

Måste hålla i slantarna nu inna resan ...

Ost & vitt vin

Det var för mig ganaska nytt. Jag har alltid parat ihop rött vin & ost. Men ska testa vitt till. Gud, det är en hel vetenskap - alltså ämnet vin och ost.

Musslor, scampi, vin & ost

Ja, njutningsfredag står på menyn. Härligt.

Linus är på disco & J träffar en gammal kompis från förr. Men J kommer snart så jag förbereder mysmiddagen.


Nytränad & inpackad

Jag hade inte alls planerat att träna idag då jag gjorde det igår. Men vips så satt jag i bilen påväg till Friskis, nu sitter jag nyduschad med inpackning i håret och en kopp te. Härlig känsla!

Dra iväg soptunnan, javisst!

Konstig nog tycker jag att det är skittrevligt på ren svenska att dra iväg soptunnan på torsdagsmorgonen. Var för då kan man undra. Jo för det betyder att det snart är helg! Jippi!

Dra iväg & dra iväg undrar du kanske? Pga av sopkillarnas arbetsmiljö måste varje hushåll flytta sitt sopkärl till en gemensam uppsamlingsplats där det kan tömma dem.

Ost - gud vad gott!


Saffranssemla

Det vill jag ha imorgon.


Thailand, Malaysia, Thaliand

Nu är det sufing för fulla muggar. Efter info om resan alltså. Minst hittar jag om Langkawi, Thailand där har vi den informationen vi behöver. Koh Samet har vi varti (för prick 10 år sedan i år). Koh Lipe, där är det koppla av som gäller.

Men här nedan är ett av målen som ska besökas (Langawi).

Skybridge (Langkawi Island)

"K U U R" - Är jag lurad?

Nu har jag KUURAT mig i 7 dagar. KUUREN pågår i 10 - jag känner ingen skillnad över huvud taget. Är jag lurad

"svärord" vad härligt att resa

Älskar att resa. Vi har inte ens kommit i närheten av vinterns resemål (4 v. kvar). Men ahr iaf börjat snegla på sommarens resemål (läs önskemål).

- Portugal
- Florida
- Korsika
- Italien

Hyra hus, charter eller vad? Det är frågan.

Kram


Koh Lipe - jag längar så


RSS 2.0